Bunnahabhain 2009 – 7 YO – The Pearls

599,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000038823 Kategorier: ,

Denne 7 års Cask Strength Single Malt fra Bunnahabhain er udgivet i blot 349 eksemplarer ved en fadstyrke på 59,8%

Om The Pearls of Scotland
Konceptet med The Pearls of Scotland er ganske simpelt – at lave en serie af cask strength Scotch Whisky aftapninger, der i sandhed lever op til definitionen på en perle: ”En Perle er en genstand, der værdsættes højt for sin skønhed og sjældenhed”

The Pearls of Scotland er en serie af eksklusive single cask aftapninger fra nogle af Skotlands mest velansete destillerier. Udgivelserne udskiftes løbende, og aftappes ved fadstyrke, uden tilsætning af farve, og uden chillfiltering.

Hver udgivelse markeres for ophavsdestilleri, årgang, alkoholstyrke. Derudover markeres hver enkelt flaske med et individuelt nummer, og kommer i en mørkeblå gaveæske med gyldent tryk.

Om Bunnahabhain
Bunnahabhain er et af de mere velkendte Single Malt destillerier, og deres produkter kan findes i de fleste vinhandler herhjemme.

Destilleriet er kendt for at være et af de eneste (hvis ikke det eneste) Islay-destilleri hvis whisky primært består af ikke-peatede produkter. Med andre ord finder man ikke de klassiske (og yderst omdiskuterede) Islay-træk af tung baconrøg og havsalt i en whisky fra Bunnahabhain.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bunnahabhain 2009 – 7 YO – The Pearls”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart