Tormore 24 år Single Malt Single Cask 1995 – G&M

1.850,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000039349 Kategorier: ,

Tormore! En af Speysides oversete perler! Som sædvanligt har Gordon & MacPhail fået det absolut bedste ud af dette ret anonyme destilleri. En 24 år gammel single malt, lagret på et refill sherry puncheon og tappet d. 25. juni 2019 ved fadstyrke, 56,2% (noget relativt nyt for Connoisseurs Choice-serien), i kun 448 eksemplarer.

Farve: Mørkt rav.
Duft: Modne hindbær, vanilje og smørkaramel.
Smagsnoter: Flot intensitet i smagen, som har mange af de samme noter som duften og i eftersmagen viser elegante tanniner og noter af brændt sukker.

Serveringsforslag: Nyd denne whisky rent, men prøv dig gerne frem med lidt køligt vand.

Tormore er et relativt ungt destilleri, produktionsklart i 1960. Når man trawler diverse kilder om Tormore, er det påfaldende, at det første, der nævnes, aldrig er whiskyen, men hvor smukt og usædvanligt bygningerne er… og ja, de er iøjnefaldende, men måske en medvirkende årsag er, at Tormore meget sjældent bliver frigivet som single malt, da langt størstedelen af produktionen (kapaciteten er på hele 4.8 millioner liter om året) indgår i blends som Ballantine’s, blandt andre. Selvom ejerne, Pernod Ricard, i 2014 lancerede to officielle aftapninger, er Tormore stadig et sjældent syn. Ikke desto mindre er kvaliteten høj nok til, at mange flasker er værd at opstøve – særligt fra seriøse uafhængige aftappere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tormore 24 år Single Malt Single Cask 1995 – G&M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart