Taylor’s LBV Port 2017

189,00 kr.

Ikke på lager

OM VINEN
Denne lækre portvin kan gå til lidt af hvert. Den kan serveres til chokoladedesserten, drikkes sammen med skimmelosten eller blot nydes i sofaen foran tv’et. Den har en fyldig og saftig frugtsmag med bløde tanniner. Duften er samtidigt ikke til at tage fejl af, og der breder sig en duftsky af jordbær og blommer, når proppen hives af flasken.

OM VINHUSET
På Taylor’s flasker er der et årstal, der går igen. Nemlig året 1692. Og det gamle familiefirma har da også en historie, der går mere end 300 år tilbage i tiden. Taylor’s er den dag i dag et personligt ejet familieforetagende, som er fuldstændig uafhængig. Hovedsædet er beliggende i den portugisiske by Vila Nova de Gaia, der ligger lige syd for Porto. Herfra afskibes portvinene til intet mindre end 54 forskellige lande, hvor portvinene forhandles.

OM OMRÅDET
Douro er egentlig navnet på den tredjelængste flod på den Iberiske Halvø, men langs floden ligger den skønne Douro-dal. En dal, der ligger i det nordlige Portugal 120 kilometer væk fra kysten. Douro-dalen er hjertet af landets portvinsproduktion, og dalen er da også klistret til med vinmarker, så langt øjet rækker. Klimaet i Douro-dalen gør det da ikke kun ideelt at producere vin. Hvis man kører en tur i området, vil man både se mandel-, oliven-, citrus-, og figentræer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Taylor’s LBV Port 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart