Af ren nysgerrighed går vi ofte ”lige fra fad til flaske” – mest for at forstå den rå intensitet, og dermed få en idé om, hvor meget vand den faktisk har brug for – men også fordi det er sjovt og spændende. Nogle rom er så behagelige, at fortynding på en eller anden måde vil fratage dem deres naturlige kraft og vitalitet. Lagret først i troperne i bourbon-fade og derefter i et kontinentalt klima i sherry-fade. Blandingen består af fed rom fra en 250 år gammel wooden still og en mere let rom fra en double wooden column still. Hvilket bevarer The Demerara Sugars rigdom. Modne dadler, søde tropiske frugter, chokolade og cigaræsker. Tør og ren på trods af sin fyldige rigdom og ester-intensitet, den er fyldt med peber og kanel – eksplosiv og varm.
Duft
Meget intens, alkoholisk, skarp, fyldt med aromatiske estere. Modne dadler, søde tropiske frugter, chokolade og cigaræsker
Smag
Tør og ren med en meget tilbageholdt vinagtig indflydelse fra sherry-fadet. Sultana rosiner, gærede frugter og igen høj esteryintensitet, men med en skarp og ikke sødet profil, meget krydret. Peber og kanel i massevis
Eftersmag
Spicier og spicier, der bygger op i varme og intensitet
Kommentar
Det er en dram med gang i, dejlig at varme sig på efter en dag ude i blæsten!
Reviews
There are no reviews yet.