Hayman’s Gently Rested Gin har været lagret på tomme whiskyfade i tre uger. En praksis man historisk har brugt til både opbevaring samt modning af gin. I moderne tider, er man gået væk fra dette, da det er mere effektivt i produktionen, at holde gin på stålfade og flaske. – Og i de meget friske og sprøde ginner er det da også bedst for den friske smag, at undgå fadlagring. Engelske Hayman’s har valgt at smide denne gin på fad, da de tre uger er præcis nok til, at give en ekstra dybde og krop til ginnen, samtidig med, at man bibeholder friskheden fra de botanicals man har brugt. I smagen fornemmer man især enebær, peber, og koriander. Navnligt brugen af peber, giver den omtalte varmere afkrydring som gør ginnen så egnet til de kolde tider.
Nyd ginnen i en Gin&Tonic, eller lav vinter-varianten, og bland ginnen op med en krydret ginger ale… MUMS!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.