Gin-Kurv

399,00 kr.

Varenummer (SKU): 5700000022266 Kategorier: ,

Gin-kurven indeholder en god, klassisk gin i høj kvalitet, tonics, chokolade samt salte snacks. Modtageren mangler altså bare isterninger – resten er der sørget for. Et sikkert hit til gin-elskeren.

Kurven indeholder:

1 x Half Crown Gin (70 cl)
London Dry Gin er den klassiske og mest drukkede gintype, der findes. Ginnen må ikke sødes, og den laves udelukkende på de rene krydderier – ofte med få, men distinkte smagsprofiler. Half Crown Gin er drevet af friske citrusnoter og mineralitet samt en lækker ren smag af enebær, der sender tankerne ud i nåleskoven på en fugtig efterårsdag – dét er klassisk London Dry Gin. Half Crown Gin er derfor et glimrende og yderst prisvenligt eksempel på den klassiske gintype med sin friske, sprøde og rene smag.

2×2 20 cl tonic vand
Leg dig ind i G&T-universet ved at eksperimentere med forskelligt garniture som f.eks. revet citronskal, enebær eller andet i drinken.

Snacks skal der til! Derfor får du i kurven også to poser håndlavede chips af forskellig variant, samt lækkert chokolade fra Cocoture.
.

Skal gavekurven sendes?
Ved forsendelse påregn da 3-4 dages leveringstid, da vi sender med fragtmand. Husk at angive hvor vi må stille kurven, såfremt modtager ikke træffes ved levering. Denne information bedes du afgive i ‘kommentar’-feltet, når du betaler.

Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer.
Ved et sådan tilfælde, tillader vi os at erstatte varen med en anden af minimum samme værdi.

Ved levering uden for Aarhus pakkes kurven ikke ind i cellofan, da dette ikke kan holde til fragten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gin-Kurv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart