Cremant d´ Alsace riefle ØKO

195,00 kr.

Ikke på lager

Stk prisen ved 3 149,00

OM VINEN
Champagne er ikke altid det rigtige valg, hvis man gerne vil have bobler. Ofte kan man få en ligeså god oplevelse – hvis ikke bedre – når man vælger Cremant, Spumante eller Cava. Endda til billigere penge. Denne Cremant fra Alsace er lavet af 60 procent Pinot Auxerrois- og 40 procent Pinot Blanc-druer og har lagret i 12 til 18 måneder på ståltanke. Farven er flot, duften er delikat, og den har en frisk og tør smag. Vinen passer perfekt som aperitif eller til diverse forretter af fjerkræ eller fisk.
OM VINHUSET
Rieflé-familien har, i intet mindre end tre århundreder, produceret vine i Alsace-området. I dag er det Jean-Claude og Christophe Rieflé, der med stor omhu viderefører familiens stolte tradition med at lave klassiske Alsace-vine. Rieflé dyrker både Pinot Blanc, Muscat, Gerwurztraminer, Tokay, Riesling og Pinot Gris til formålet.

OM OMRÅDET
Alsace-området er i høj grad påvirket af at grænse op til Tyskland. Nok holder området sig inden for Frankrigs grænser, men Vogeser-bjergene, der ligger vest for Alsace udgør en fysisk grænse. En grænse, der afgør de store forskelle i klima, stil og sprog. Man siger, at de i Alsace-området producerer tysk vin med fransk sjæl. Det skal forstås på den måde, at klimaet, jordbunden og druerne ligner alle de tyske vinregioner. Der er dog en helt klar forskel på vine fra Alsace og vine fra de tyske naboer. I Alsace har man traditionelt lavet knastørre og stærke vine, hvor tyskerne er kendt for de fjerlette og sødere vine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cremant d´ Alsace riefle ØKO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart