Opskriften på Aqualanca
Denne opskrift er inspireret af opskrifter fra 1800 og 1900 tallets opskrifter for anis-baserede likører, som f.eks. Fenolheta, en likør fra Aix-en-Provence lavet på fennikel og malurt.
Aqualanca indeholder en smule lakrids og eksotisk krydderi. Huset Versinthes pastis er baseret på lokale planter som f.eks. fennikel, aneth, koriander, Verbena, pebermynte og malurt samt Piemonte Achilleus.
En raffineret drink, Aqualanca samler alt den friskhed, naturen har at tilbyde i Provence. Aqualanca bør fortyndes i seks gange mængden af rent koldt vand og serveres med isterninger.
Duft:
Stjerneanis, mynte
Smag:
Bitter, friske planter
Kommentar:
Tilføj en stænk Aqualanca i et glas isvand for at få en let, forfriskende sommerdrik. Går godt sammen med tapas eller en frisk sommersalat.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.