Vingården Ferraton blev grundlagt i 1946 af vinavler Jean Orëns Ferraton. Det unge og dynamiske team, der i dag står i spidsen for Ferraton, består af folk, der er loyale over for deres arv, mens de bringer ny inspiration til vingården.
De har respekt for jorden, naturen og klimaet, og de er ydmyge og loyale over for familietraditionerne, men samtidig tør de prøve noget nyt, og de tør skabe nyt. Alt dette er med til at give Ferraton-vinene identitet. En identitet, der ikke er gået ubemærket hen, for Ferraton er stolte af at være blevet udnævnt til Producteur Artisan de Qualité af Collège Culinaire de France, som er en meget anerkendt forening grundlagt af 15 internationalt kendte franske kokke, som har til formål at promovere den franske gastronomi og dens værdier i hele verden.
Vinen har været lagret dels på ståltanke, dels på egetræsfade i 12 måneder.
Det er en flot vin med intens rubinrød farve og en delikat duft af solbær og brombær med et strejf af lakrids. Rund og blød frugtsmag samt en behagelig og krydret eftersmag.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.