Hvor kommer vinen fra?
Livio Pavese Barberra Del Monferrato er undfanget i Piemonte-området i det nordlige Italien. Mere præcis fra samme sted som flasken indikerer: Barbera del Monferrato. Vinen er lavet på 100% Barbera duren, og har lagret på store egetræsfade.
Hvordan smager den så?
Hvis du er til bløde, frugtige, runde og smagfulde vine, sidder du i held. Vinen smager præcis som en god barbera skal smage. Ganske enkelt! Allerede i det øjeblik man dufter til vinen, har man en god idé om, hvad man kan forvente.
Duften er fyldt med intens frugt, eg, kirsebær – og smagen ligeså. Vinen er flot, blød og afbalanceret. Smagen byder på chokolade, blåbær, blomme og igen noter af kirsebær. Vinen har en flot syrebalance, og man kan generelt sige at den smager lige præcis som en god barbera skal smag.
Eftersmagen er ganske vedvarende, og da vinen har været lagret på egetræsfad, slutter smagsoplevelsen med en smule velkommen tørhed – eller lidt kant, om du vil.
Hvad skal den drikkes til?
Vinen er specielt velegnet til lettere kødretter eller til ostebordet. Og for det ikke skal være løgn, passer den også rigtig godt for sig selv. Den bløde, frugtige og runde smag tilbyder altså en flot oplevelse på mange fronter.
——————————
Vinen er spækket med friske frugtige noter af jordbær, blommer og kirsebærsten, dog med en levende syre, uden for meget sødme.
Vinen er har også et mildt krydret præg af basilikum, kanel samt chokolade. En lækker og nem vin, som stryger dig med hårene.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.