Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Leone Tawny Rum Liqueur
Klik for større billede
 

Leone Tawny Rum Liqueur

Style No.: 9335082000145
199,00 DKK 

OM VINEN
Denne australske Tawny er velegnet til hvilken som helst lækker dessert. Rom-likøren er lavet på Cabernet Sauvignon-druer og har lagret i mange år på store egetræsfade. Resultatet er en likør med flot chokoladebrun farve, en dyb duft af rom, og en fyldig og sød smag. Leone Tawny Rum Liqueur skiller sig på den måde ud fra en almindelig Tawny. Rom-likøren kan nydes nu eller gemmes i nogle år under korrekt opbevaring.

OM VINHUSET
Lou Miranda Estate er et rent familieforetagende, som har rødder tilbage til 1939. Her flyttede den nuværende ejers bedstefar, Francesco Miranda, til Australien fra hjemlandet Italien. Med sig tog han en masse viden om produktion af vin. I dag står tredje generation af familien Miranda for driften og produktionen af vine. De fleste i serierne Lou Miranda Estate og Leone. Leone er i øvrigt navnet på bedstemoderen og betyder løve.

OM OMRÅDET
Barossa Valley ligger i South Australia - og for at forstå områdets betydning for Australiens vinproduktion kræver det en sammenligning. South Australia er for Australien, hvad Californien er for USA, nemlig vinstaten. Barossa Valley er samtidigt Australiens svar på Napa Valley. Her er sommerdagene meget varme og som regel tørre, hvilket kræver meget kunstvanding. Barrosa Valley har nogle af de ældste vinstokke i hele Australien, der kan tilbagedateres til 1800-tallet. For det meste drejer det sig om Shiraz-vinstokke, som den dag i dag også er den mest benyttede druesort i området.

OM GASTRONOMIEN
Oste, tørret frugt, nødder, dessert

Andre varer i samme varegruppe

Eiswein, Unger 0,375l
Eiswein, Unger 0,375l
DKK 299,00
Model:
   
Ch. Charrier Sauternes 375 ml
Ch. Charrier Sauternes 375 ml
DKK 125,00
Model:
   
Piquemal Muscat de Rivesaltes
Piquemal Muscat de Rivesaltes
DKK 125,00
Model:
   
Santa Sofia Recioto
Santa Sofia Recioto
DKK 225,00
Model: