Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Dead Letter Office
Klik for større billede
 

Dead Letter Office

Style No.: 9327089000709
145,00 DKK Før: 175,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Et sjovt navn til en spændende vin. Om navnet refererer til det kraftfulde og muskuløse ved vinen, tør vi ikke spå om. Men en ting er sikkert, og det er, at Dead Letter Office er en kraftig og intens australsk rødvin. Når proppen hives af, fornemmer man hurtigt kaffe, bær og chokolade i næsen, og smagen lever op til forventningerne. Vinen, der er lavet udelukkende på Shiraz-druer, har en fin balance mellem syre, sødme og alkohol, og den vil passe rigtig godt til eksempelvis juleanden.

OM VINHUSET
Det sydaustralske vinhus Henry’s Drive har så meget historie, selvom det først blev oprettet i 1992. Lad os starte med navnet. Henry’s Drive refererer nemlig til den post- og passager-service, der eksisterede i det 19. århundrede i South Australia. Dengang kunne man kun komme frem med hestetrukken diligence – og diligencen var drevet af Henry John Hill. Deraf navnet. Vinhuset blev oprettet af ægteparret Kim og Mark Longbottom. Mark døde dog i 2006, og lige siden har Kim produceret vin i hans minde.

OM OMRÅDET
Padthaway er en underregion til vinområdet Limestone Coast, der ligger i South Australia. Den direkte oversættelse af Limestone til dansk er kalksten. Og kalk er da også noget, som vinbønderne her er stolte af. Klimaet i Padthaway er meget ens med det, som man finder ved Middelhavet i Europa. Somrene er varme og tørre, og nætterne er kølige. Derfor trives druesorterne Chardonnay, Cabernet og Shiraz i høj grad i området.

OM GASTRONOMIEN
Kød, kød og kød.

Andre varer i samme varegruppe

Pris pr. stk ved køb af 3
Em's Table Shiraz
Em's Table Shiraz
DKK 225,00DKK 175,00
Model:
   
Pris pr. stk ved køb af 3
Beelgara Estate Shiraz
Beelgara Estate Shiraz
DKK 100,00DKK 80,00
Model: