Taylor’s Fine White Port

114,00 kr.

Ikke på lager

OM VINEN
Portvin behøver ikke nødvendigvis være en dybrød gammel sag. Der findes også en lysere og friskere udgave. Eksempelvis denne White Port fra Taylor’s. Farven er klar og lysegul, og den dufter af tropiske frugter, honning og egetræ. Det er skam heller ikke så underligt, da den har lagret på egetræsfade. Smagen er rund og frugtig, og eftersmagen er behagelig. Den hvide portvin er velegnet til desserter, men det er også en dejlig, frisk oplevelse at prøve den afkølet med isterninger.
OM VINHUSET
På Taylor’s flasker er der et årstal, der går igen. Nemlig året 1692. Og det gamle familiefirma har da også en historie, der går mere end 300 år tilbage i tiden. Taylor’s er den dag i dag et personligt ejet familieforetagende, som er fuldstændig uafhængig. Hovedsædet er beliggende i den portugisiske by Vila Nova de Gaia, der ligger lige syd for Porto. Herfra afskibes portvinene til intet mindre end 54 forskellige lande, hvor portvinene forhandles.

OM OMRÅDET
Douro er egentlig navnet på den tredjelængste flod på den Iberiske Halvø, men langs floden ligger den skønne Douro-dal. En dal, der ligger i det nordlige Portugal 120 kilometer væk fra kysten. Douro-dalen er hjertet af landets portvinsproduktion, og dalen er da også klistret til med vinmarker, så langt øjet rækker. Klimaet i Douro-dalen gør det da ikke kun ideelt at producere vin. Hvis man kører en tur i området, vil man både se mandel-, oliven-, citrus-, og figentræer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Taylor’s Fine White Port”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart