Schumacher Hyldeblomst Snaps

214,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000027087 Kategorier: , ,

Brændevinen er død! Brændevinen længe leve! Schumachers Brændevin er i spidsen af en spiritusrevolution der, glas for glas, afstøver brændevinens rygte som en kedelig kommensprut der skal sluges i en rasende fart og skylles ned med pilsner. Det startede i 2001, da Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro i København bestilte moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. Kok Dan Schumacher skabte ”Schumachers Chili/Citron Brændevin”, som siden hen er blevet bestselleren i sortimentet.

Siden er kollektionen af krydderbrændevine blevet utroligt velassorteret, med en række usædvanlige varianter hvor kommen ikke er velkommen. Denne helt nye måde at gribe brændevine og snaps an på har også succes bag baren, hvor Schumachers flittigt bruges i cocktails på landets bedste barer. Der er dog ingen tvivl om, at det stadig er frokostbordet, der er den største scene.

—————————————
Schumachers Hyldeblomst Brændevin

Denne brændevin er lavet af hvedespiritus, der har trukket sammen med hyldeblomster. Brændevinen er produceret efter de økologiske regler, som Schumacher har fulgt i mere end et årti.

Duft

Skønt florale noter af hyldeblomst, vanilje

Smag

Afrundet med hyldeblomsnoter, mild

Kommentar

Nydes til desserten eller et ostebord.
Kan blandes med mousserende vin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Schumacher Hyldeblomst Snaps”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart