La Martinette – Côtes de Provence

119,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000036065 Kategorier: , ,
Stk prisen ved 3 fl. 89,00

Denne skønne rosévin fra Provence i Frankrig bærer tydelig præg af den ikon-iske karakter vi kender fra den populære vinregion. Den kalkede undergrund giver et ekstra lag dybde, og hæver smagsoplevelsen fra god til ekstraordinær.

Vinen består af et klassisk (Provence) rosé blend, der er domineret af Cinsault og Grenache, der giver vinen den store frugtige og saftige base. Hertil har produ-centen tilsat en smulle af både Rolle og Syrah, der blandt andet giver en friskhed og balance til vinen. Det ender i et utroligt lækkert slutprodukt, der skal smages før man helt forstår hvor godt det egentligt smager…

Fra første sekund i glasset (ja selv i flasken) ser man den skønne ferskenfarvede væske, der år for år leverer nogle af de skønneste stunder på terassen/altanen eller i haven. Stikker man næsen tæt ned i glasset, vil en delikat aroma af blandt andet citrusfrugter og sødmefyldt fersken, vælte op af glasset sammen med den klassiske mineralitet vi kender fra de kalkholdige vinmarker i Provence. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “La Martinette – Côtes de Provence”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart