Hayman’s – Peach & Rose

285,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000032654 Kategorier: ,

Et sommerdrøn

Jeg har sjældent haft så meget lyst til sol og sommer, som da vi foråret smagte denne ginlikør for første gang. Vi sad i maj og så på regnen uden for vinduerne, da vi smagte den, og kunne slet ikke vente på sommerens komme. -Eller til, at vi skulle fortælle jer om denne lækkerbisken ?? Ginlikøren her dufter helt fantastisk af sommer, og smagen er lige så forførende.

Smagen

Engelske Hayman’s holder, hvad de lover. Der står ‘Peach & Rose’ på flasken, og det passer! Fra det øjeblik du hælder den op, er du ikke i tvivl om, hvad du har med at gøre. Du har årets sommerdrink i glasset. Den fyldige duft af modne, søde ferskener og aromatiske sommerroser nærmest vælter ud over glassets kant. Disse to indtryk holder ved gennem hele smagsoplevelsen, men bliver også gjort følge af lidt frisk agurk og grøn pære. Ginlikøren er sød, og egner sig derfor fortræffeligt til at blive blandet op med god limonade – eksempelvis Franklins Lemon Tonic (hvis du ønsker at føje det blomstrede element i drinken) eller en Franlings Grape Soda, hvis du ønsker at tilføje lidt frisk bitterhed til drinken. Du kan selvfølgelig også sagtens nyde Månedens Gin rent, men jeg skal være ærlig og sige, at den sande force er sommerdrinken med limonade og masser af frugt på toppen. Ligesom de gør i England.

En stolt Tradition

Ja, faktisk er det ikke noget Hayman’s har opfundet, det med at lave en gin der skal blandes op med limonade og frugt. Det er noget man har lange og stolte traditioner for i England, hvor de kalder det Fruit Cup (eller Summer Cup). Flere af de gamle producenter, så som Pimm’s og Plymouth har lavet disse længe. Vi synes dog, at denne fra Hayman’s kan noget ekstra, og er lidt mere moderne i smag. Traditionelt har man lavet Fruit Cup med ginbaserede spiritusser, der er godt krydret, og blandet op med isterninger, limonade og frugt. Så det er altså ikke raketvidenskab det hér, men det smager den undehyleme godt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hayman’s – Peach & Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart