Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA
sider » Forside » 836206001417

Zantsi Chenin Blanc
Klik for større billede
 

Zantsi Chenin Blanc

Style No.: 836206001417
50,00 DKK Før: 65,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Denne sydafrikanske hvidvin er på alle måder eksotisk. Farven er klar, og vinen dufter af tropiske frugter som eksempelvis ananas og melon. Smagen skuffer heller ikke, og her går frugterne også igen, samtidigt med at eftersmagen er blid og behagelig. Lækkert. Zantsi Chenin Blanc er udelukkende lavet på Chenin Blanc-druer, der alle er dyrket og høstet i Darling i Coastal-regionen i Sydafrika.

OM VINHUSET
"Det naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske”. Så enkelt kan det siges. Citatet stammer fra chef-winemakeren hos vinhuset Darling Cellars. Og det rammer meget godt. Den sydafrikanske vinproducents primære fokus ligger nemlig på vinmarkerne. Darling Cellars stræber efter at udvælge de fineste og bedste druer fra bush-vinstokkene, der er plantet på de dybe, granit-baserede jorde, til vinproduktionen. Resultatet er ikke til at tage fejl af.

OM OMRÅDET
For de nørdede, så er Darling en enklave, der er beliggende i den vestligste del af Coastal-regionen i Sydafrika. For dem, der ikke er helt hjemme i den sydafrikanske geografi, så ligger Darling stik nord for storbyen Cape Town – hvilket gør området til et interessant mål for vinturister. Darling-området har ekstraordinere gunstige forhold med hensyn til vinproduktionen på grund af placeringen tæt på kysten til Atlanterhavet. Og Darling har da også ry for at producere Sauvigning Blanc og Chenin Blanc af høj kvalitet.

OM GASTRONOMIEN
aperitif, til salater, grillet fisk og fjerkræ