Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Ferdi 'Den hvide Amarone'
Klik for større billede
 

Ferdi 'Den hvide Amarone'

Style No.: 8005390093054
94,00 DKK Før: 119,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Her har du en hvidvin med karakter. Faktisk så meget karakter, at vinen også bliver kaldt ”Den hvide Amarone”. Og det er der en helt særlig grund til. Druerne bliver nemlig håndplukket, og ligger derefter til tørre i 40 dage, hvilket er den samme metode, man benytter i produktionen af de kraftige Amarone-rødvine. Den hvide Amarone er udelukkende lavet af Garganega-druer fra Veneto-området. En del af vinen har lagret på egetræsfade, hvilket har medført en intens gul-gylden farve og en delikat duft af modne frugter og honning. Desuden har vinen også en elegant tør og blød smag. Den hvide Amarone er en utrolig harmonisk hvidvin, der gør sig godt til pasta- og fiskeretter og et ostebord med milde oste.

OM VINHUSET
Det italienske vinhus Sartori har en historie, der bevæger sig tilbage til 1898. Det fremgår også på mange af de flasker, som vinhuset producerer. I 1898 købte hotelejeren Pietro Sartori en lille vinmark, så han kunne forsyne sine gæster med gode vine. Siden har det lille familieforetagende udviklet sig til en god forretning. I dag sørger fjerde generation af Sartori-familien for at producere fine vine af høj kvalitet.

OM OMRÅDET
Veneto er en af Italiens mest produktive vinregioner overhovedet. I gamle dage var det Sicilien og Puglia, der nød godt af den ære, men meget er sket siden. Veneto-bætet strækker sig hele vejen fra turisternes yndlingsbadevand i Gardasøen ud til Venedig ved Adriaterhavet. Udover at være et turistmekka er regionen også et vinmekka uden sammenligning. Især i området Valpolicella øst for Gardasøen bliver der produceret utroligt mange rødvine – blandt andet den kendte Amarone.

OM GASTRONOMIEN
Passer til pasta, fisk og milde oste.

Andre varer i samme varegruppe

Pris pr. stk ved køb af 3
La Pettegola, Vermentino, Banfi
La Pettegola, Vermentino, Banfi
DKK 170,00DKK 120,00
Model:
   
Pris pr. stk ved køb af 3
Terre Allegre - Trebbiano
Terre Allegre - Trebbiano
DKK 70,00DKK 55,00
Model:
   
Pris pr. stk ved køb af 3
L'Auratae, Cataratto/Pinot Grigio, ØKO
L'Auratae, Cataratto/Pinot Grigio, ØKO
DKK 89,00DKK 69,00
Model: