Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA
sider » Forside » 797734166170

Rock Lobster
Klik for større billede
 

Rock Lobster

Style No.: 797734166170
120,00 DKK Før: 150,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Når du kigger på flasken første gang, vil du sikkert trække på smilebåndet. For der er lagt op til sjov, ballade og rock and roll. Du vil heller ikke blive skuffet, når du hiver proppen af flasken og hælder de røde dråber i glasset. Rock Lobster er lavet på Zinfandel-druen, som er høstet i det solrige Californien. Den kraftfulde rødvin har flere smagsnuancer, og du vil både kunne fornemme sorte bær, hindbær, blåbær og et strejf af vanilie, når du tager et nip af vinen. Og så gør det heller ikke noget, at den amerikanske, maskuline rødvin har en god historie med sig. Rock Lobster er nemlig navnet på et gammelt hit lavet af rockbandet B52’s, hvilket er grunden til, at etiketten er formet som en gammeldags LP-plade.

OM VINHUSET
Hansen-Garbarino Vineyards er en forholdsvis ny vinproducent og blev grundlagt i 1995. Vinhuset arbejder ud fra sloganet ”Vi er tro mod de californiske rødder”, som en lille protest mod de kendisejede vingårde i Californien. Vinhuset har vinmarker i flere områder. Blandt andet Alexander Valley, Edna Valley, Paso Robles og Foothills.

OM OMRÅDET
Lodi er egentlig navnet på en by, der ligger i San Joaquin County syd for Sacramento. Lodi-området er lidt højere beliggende end nabo-områderne, hvilket er med til at gøre betingelserne for vinproduktion gunstige. Hvis der er noget, de er kendte for i Lodi, så er det Zinfandel-druen. Lodi bliver af nogen kaldt for Zinfandel-hovedstaden. Grunden er, at det netop var i Lodi, hvor de første Zinfandel-marker blev sået og høstet, og der derfor i dag er et hav af gamle vinstokke i området. Og så er det blevet tid til en fun-fact: Der er i dag flere Zinfandel-vinstokke i Lodi end i resten af Californien tilsammen.

OM GASTRONOMIEN
Juleaften, sommergrill.

Andre varer i samme varegruppe

Pris pr. stk ved køb af 3
Smoking Loon Pinot Noir
Smoking Loon Pinot Noir
DKK 135,00DKK 110,00
Model:
   
Pris pr. stk ved køb af 3
14 Hands Hot to Trot, Red Blend
14 Hands Hot to Trot, Red Blend
DKK 139,00DKK 100,00
Model:
   
Pris pr. stk ved køb af 3
American Wings Zinfandel
American Wings Zinfandel
DKK 99,00DKK 80,00
Model: