Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Mesta Verdejo, ØKO
Klik for større billede
 

Mesta Verdejo, ØKO

Style No.: 5700000008079
69,00 DKK Før: 89,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Denne økologiske hvidvin er et rigtig godt match til de fleste forretter. Hvad enten du skal servere fisk, fjerkræ eller salat, gør Mesta Verdejo et godt stykke arbejde. Hvidvinen er udelukkende lavet af Verdejo-druer fra det solrige Spanien, der har lagret på ståltanke. Når du hælder dråberne i glasset, vil du opleve en klar, strågul farve og fornemme en frisk frugtduft med noter af græs, fennikel og hvid peber. Det frugtige går igen i smagen, hvor der samtidigt er en god balance mellem alkohol og syre.

OM VINHUSET
Bodegas Fontana er et familiefirma med mere end 30 års erfaring i vinbranchen. Vingården ligger 100 kilometer sydøst fra den spanske hovedstad Madrid, hvor huset råder over 500 hektar vinmarker i Cuenca-provinsen. Markerne ligger i 700-900 meters højde, og de dyrkes med den renhed og friskhed, der er typisk for den nordlige del af regionen. Holdet bag Bodegas Fontana har et altoverskyggende mål om at lave interessante vine, som repræsenterer en moderne fortolkning af de lokale vintraditioner i området.

OM OMRÅDET
Castilla – La Mancha er et stort spansk vinområde, der ligger syd for Madrid. Her bærer geografien præg af høj beliggenhed, hvilket gør området ideelt for vinproduktion. Til gengæld er området udfordret af de kolde vintre og de steghede somre, hvor solen ofte er så nådesløs, at vinplanterne lukker ned. De vigtigste druer for vinproduktionen i området er Tempranillo og Garnacha, når det gælder rødvin, og Airén og Macabeo, når det gælder hvide.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet til fjerkræ, fisk og salater.

Andre varer i samme varegruppe

Aldeya Blanco
Aldeya Blanco
DKK 85,00DKK 65,00
Model: