Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Vina San Huberto Reserva Cab. Sauv
Klik for større billede
 

Vina San Huberto Reserva Cab. Sauv

Style No.: 5700000006235
100,00 DKK Før: 125,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Reserva betyder, at en vin har fået en masse fad. Og det har San Hubertos Reserva Cabernet Sauvignon da også. Vinen har lagret 12 måneder på amerikanske egetræsfade og derefter seks måneder på flaske. Det oplever man i smagen. God struktur, søde tanniner og smag af moden peber, blommer og kirsebær. Peberen og kirsebærerne går igen i duften, der dog også bærer præg af noter af kaffe og vanilje.

OM VINHUSET
Bodegas San Huberto er et argentinsk vinhus, der har to vingårde i det sydamerikanske vinland. Bodegas San Huberto har således både vingårde i La Rioja og i Mendoza. Lige siden 1905 har det argentinske vinhus produceret vin ved foden af Andesbjergene. Og der er højde på. Bodegas San Hubertos vinmarker er nemlig placeret 1450 meter over havets overflade, hvilket hjælper druerne til at modnes inden høsten.

OM OMRÅDET
La Rioja får nok de fleste til at tænke på det kendte vinområde i Nordspanien. Men Argentina har et område med samme navn. La Rioja var det første sted overhovedet i Argentina, hvor der blev plantet vin. Men klimaet er varmt, hvilket gør det besværligt at dyrke vin i området. La Rioja er nok mest kendt for Torrontés Riojana, men der bliver blandt andet også produceret Chardonnay, Malbec, Merlot og Syrah i området.

OM GASTRONOMIEN
Passer til vildt og braiseret oksekød.

Andre varer i samme varegruppe

Pris pr. stk ved køb af 3
Vina San Huberto Reserva Malbec
Vina San Huberto Reserva Malbec
DKK 125,00DKK 100,00
Model: