Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Månedens Kassetilbud: Terra Andina Velvety Merlot
Klik for større billede
 

Månedens Kassetilbud: Terra Andina Velvety Merlot

Style No.: 5700000005474
65,00 DKK Før: 99,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 6
Gå til betaling

OM VINEN
Denne vin er lidt af en blæksprutte, da den er velegnet til lidt af hvert. Prøv den eksempelvis til pizza, fjerkræ, pasta- og grillretter. Eller nyd den i gode venners lag uden mad til. Vinen er udelukkende lavet af Merlot-druer, hvilket medvirker til den flotte rubinrøde farve. Den dufter delikat af blommer og solbær og har samtidigt en rund og blød frugtsmag.

OM VINHUSET
Vinhuset Sur Andino er særligt kendt for sin mærkevarevin, Terra Andina. Dette mærke blev grundlagt i 1995 af Pernod Ricard, og vinene blev udviklet af en stærk gruppe af winemakere. Siden er vinhuset opkøbt af Claro Gruppen, der har stor indflydelse i flere vinhuse i hele Sydamerika. Med støtten fra Claro Gruppen kan Sur Andino satse på langsigtede løsninger, hvilket gør det muligt at forsyne mere end 70 forskellige lande med Terra Andina-vinene.

OM OMRÅDET
Central Valley bliver kaldt for den vigtigste af de fem vinregioner i Chile. Central Valley består faktisk af fire underområder, som er opkaldt efter dalene Maipo, Rapel, Curicó og Maule. De fire dale strækker sig fra Stillehavet i vest til Andesbjergene i øst. Én af de mange ting, der gør Central Valley speciel, er historien. Det var nemlig i området Maipo, lige syd fra hovedstaden Santiago, hvor produktionen af vin i Chile udsprang i det 19. århundrede. Stiklingerne var importeret direkte fra Bordeaux, hvilket man stadig ser resultatet af i dag, da størstedelen af vinene fra Central Valley er lavet på Carbernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot og Craménère.

OM GASTRONOMIEN
Passer til pizza, pasta- og grillretter.