Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


Vi søger kommunikations-
praktikant

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

NO_PAGETEASER_DATA

Kendermanns Riesling Spätlese
Klik for større billede
 

Kendermanns Riesling Spätlese

Style No.: 4069600005972
80,00 DKK Før: 99,00 DKK
Pris pr. stk ved køb af 3
Gå til betaling

OM VINEN
Hvem siger, man ikke kan lave god vin i Tyskland? En skrøne, som alle vinkendere vel efterhånden har manet godt og grundigt til jorden. Denne friske og meget søde hvidvin fra Reh Kendermann er udelukkende lavet af Riesling-druer, der er dyrket i Mosel. Farven er klar og lysegul og vinen dufter af en blanding af citrus og fersken. De eksotiske frugter fortsætter også i smagen, og eftersmagen er yderst behagelig.

OM VINHUSET
Dette vinhus er grundlangt af den innovative og prisvindende tysker Carl Reh. Det, der i 1920’erne startede som et lille firma i en kælder, er i dag vokset til et stort vinhus. Og hvilket et af slagsen. Carl Reh, der døde i 1962, er utrolig respekteret for sit engagement i vinindustrien. Og han modtog da også en ærespris i 1949. Det gjorde han blandt andet for at være den første til at opbevare sine vine i smagsneutrale tanke af glasfiber.

OM OMRÅDET
Mosel er navnet på en flod, der både løber gennem Frankrig, Luxembourg og strækker sig 242 kilometer ind i Tyskland. Langs floden er den ene vinlandsby efter den anden blomstret op gennem de sidste mange århundreder. Floden passerer også et af Tysklands mest kendte kvalitetsvinområder. Nemlig Mosel-Saar-Ruwer. Klimaet her indbyder til at producere hvidvin, og Riesling er da også den mest plantede sort, da den optager over halvdelen af markerne i området.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet til en tur i haven, stærk asiatisk og ost.

Andre varer i samme varegruppe

Pris pr. stk ved køb af 3
Bernhard Mehrlein Riesling Trocken
Bernhard Mehrlein Riesling Trocken
DKK 99,00DKK 80,00
Model: